Дебела тетка на гениколог

Отишла некоја тетка на гениколог арно ама многу ама баш многуууу била дебела и едвај седнала на столот..Се соблекла и се наместила па докторот започнал со работа…гледал одоздола гледал се чудел… гледал така 1 саат…гледал 2 саата …Тетката исплашена од ситуацијата му рекла на докторот:
-Докторе абе шо биде оваа..2 саата ме гледате ништо не кажувате..само гледате!!
Докторот: Тетке ај прдни,чисто за ориентација

Clients From Hell

Client: I love the headline but can’t you make it more….punchy.

Me: I don’t think it’s going to get more punchy than ‘We Buy Gold’.

Client: I want more with less!

Me: ‘Sell Gold’

Client: No, I absolutely hate that. The last one was better, just make it punchy. I want it to pop off the page.

Me: ‘We Buy Gold’

Client: There we go, wasn’t so hard! It’s just missing something, can you make it more glamorous? The last thing we want is people to think we’re low quality.

Me: ‘We Buy Gold’

Client: Perfection!

read more … here -> http://clientsfromhell.net/